Kost, træning og pre workout – sådan får du de bedste resultater

//

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan du træner, hvis du gør efter at få de bedste resultater. Du kender måske udtrykket, der hedder “work smart, hot hard”. Det er noget, man i en vis grad kan tillægge træning, selvom det naturligvis også godt kan blive “hard” undervejs.

 

80% af resultaterne afhænger af kosten

Det er ikke alle, der har lyst til at indrømme det, men kosten har en enorm stor betydning for, hvordan vores krop kommer til at se ud. Man siger faktisk, at 80% af ens resultater afhænger af kosten. Du kan f.eks. heller ikke bare træne dig til en sixpack, hvis du har for meget fedt på kroppen. 

 

Du kan bruge pre workout

De bedste resultater kommer ikke af sig selv, og nu vi er i gang med at tale om, hvor vigtig kosten er, giver det kun mening at komme ind på den store effekt af pre workout. Inde på only-approved.dk kan du finde et udvalg over forskellige former for pre workout. Som du måske kunne ane ud fra navnet, er det noget, man kan bruge, der kan gøre, at man præsterer bedre, når man træner. 

 

Du skal udfordre din styrke

Det er vigtigt, at man ikke løfter noget, der er alt for tungt, men det er lige så vigtigt, at man ikke “sidder fast” i at løfte lette vægte. Har du f.eks. et skema med, at du tager 3*10 øvelser af noget, og begynder det på et tidspunkt at blive meget let for dig? Så kan det være, at det er på tide, du går op i vægt.

 

Der er meget, der kan kategoriseres som motion

I hvert fald hvis man taler om, at man gerne vil forbrænde en masse kalorier. Der er ingen, der siger, at du skal begynde at gå i motionscenter 3 gange i ugen, hvis du f.eks. har et ønske om at tabe dig. Det hele kan også bare starte med, at du begynder at gå en lang tur hver dag. 

 

Find en sport, du elsker

Hvis motion eller sport bliver en pligt, man bare skal have overstået, er det noget, der kan blive endnu sværere at tage sig sammen til at gøre. Derfor kan det være, du skal overveje, om du dyrker den forkerte sport eller motion, hvis du ikke kan lide det. Der findes så mange forskellige former for motion, at det er åndsvagt, du vælger en, du ikke kan lide eller føler dig komfortabel med.

 

Træn med en ven

Det er ikke fordi, at man bygger større muskler, hvis man træner med sine venner. Men har man svært ved at tage sig sammen til bevægelse, hjælper det mange, at de har en aftale med en ven om at træne sammen. Det kan være, at I sammen skal finde noget, som I kan lide at lave. 

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark