Oplev i Odense Zoo

//

Med lokalnyt fra Odense har du mulighed for at klikke ind og få serveret de nyeste lokalnyheder fra Odense. Dette er en oplagt mulighed for dig, der bor i Odense og ønsker at følge med, men i særdeleshed også dig, der er flyttet til Odense, og som ønsker at holde dig opdateret på de ting, der sker i den by, du nu bor i.

Odense ZOO skaber oplevelser du ikke glemmer

Odense er en by, der byder på mange forskellige muligheder og oplevelser. Der er altså en masse at tage sig til, uanset hvad du er til, og du vil med sikkerhed kunne finde noget, der er lige noget for dig. Du kan fx besøge Odense ZOO. Her venter der dig mange spændende oplevelser, og du kan med fordel besøge ZOOen af og til, da der løbende sker nye ting og tiltag. Det er en flot ZOO, hvor du vil opleve, at dyrene har dejligt meget plads. Der er en afslappende og rolig atmosfære, og det er lidt som at slippe for hverdagens stress og jag, når du går rundt i haven. Det er altså en oplevelse værd, som bestemt bør være på din liste over ting, du skal have set i Odense.

Turistattraktioner

Der findes også et hav af forskellige turistattraktioner, du med fordel som lokal odenseaner kan besøge og opleve. Du kan gå rundt i den gamle by, besøge H. C. Andersen-museet og gå i fodsporene på hans spændende rejse. H. C. Andersen blev nemlig født i Odense og boede her, så derfor tager mange turister hertil for at få flere informationer om forfatteren samt få en fornemmelse af de omgivelser, han voksede op i.

Odense by

Odense by er i sig selv også en dejlig oplevelse, hvor du får den perfekte blanding af hyggelig by og fornemmelsen af storbyliv. Der er gang i den, uden at man føler, at det er stressende eller kaotisk. Der er alle de butikker, du måtte ønske dig, og du kan med fordel gå en stille tur rundt blot for at se de forskellige ting. Der er også en stor og dejlig park, du kan besøge, hvor stemningen er super hyggelig – især om sommeren og dejligt solskinsvejr. Når du trænger til noget at spise, kan du gå på udkig og udse dig en af de mange forskellige caféer eller restauranter, som alle byder på spændende og hyggelige oplevelser.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark