Smykker: De forskellige typer, du kan købe

//

Smykker er en vigtig del af påklædningen. De kan være prikken over i’et til dit outfit, eller de kan være et statement i sig selv. Der findes forskellige typer smykker, som du kan købe, og de har hver især forskellige egenskaber, som gør dem tiltalende på hver deres måde. Nedenfor vil vi diskutere nogle interessante ting om guld, sølv, hvidguld og diamanter.

Guld

Guldsmykker er et smukt og traditionelt valg for mange mennesker. Det har været forbundet med kongelige og luksuriøse smykker siden tidernes morgen. Der er flere forskellige typer guld, som vurderes ud fra karat. Hvor meget karatten er på, betyder, hvor meget ægte guld smykket består af. For eksempel er der 18 karat og 24 karat. Mens den første indeholder 75% rent guld, består den anden af 100%. Med dette i tankerne, skal du tage hensyn til prisen og til, hvor meget rent guld der er i den.

Sølv

Der findes forskellige typer af sølvsmykker, herunder sterling sølv og argentium. Sterling sølv indeholder 92,75 % rent sølv, mens argentium indeholder endnu mere: 95%. Argentium indeholder heller ikke noget nikkel, hvilket gør folk, der har en allergi over for nikkel mere behageligt.

Hvidguld

Farven på hvidguldssmykker henviser til sølv i smykket kombineret med en lille smule gulligt skær, som giver det sin nuance. Denne type metal passer godt sammen med diamanter, og da de er hårde sten, gør det dem lette at indfatte i denne type materiale, uden at det går på kompromis med hårdheden af det.

Diamanter

Diamanter i smykker er meget specielle, fordi de har en høj værdi, men også fordi deres klarhed og slibning får dem til at funkle smukt. De tre typer, der findes, er: pæreformet diamant, brillantrund diamant og prinsesseskåret diamant. Disse former skaber forskellige looks til dit outfit, alt efter hvad du ønsker at opnå.

Ravsmykker

Du kan også finde ravsmykker. Det er dog ikke så værdifuldt som guld og sølv, som det var i gamle dage. I dag er det en ret almindelig smykketype, og folk bruger dem til at lave halskæder, armbånd, øreringe og andre smykker. Du kan købe ravsmykker online, bare ved et klik her.

Stentyper

Man kan også få smykker, der indeholder forskellige stentyper, såsom zirkon, citrin , smaragd, safir og rubin. Du kan købe dem enkeltvis eller i sæt med andre sten, så du har alle delene samlet. Smykker bør være en vigtig del af dit outfit, da de kan få dig til at se mere stilfuld og elegant ud. De forskellige typer, der findes, gør det muligt for mange mennesker at finde den type, de bedst kan lide.

Hvad passer til mig, guld eller sølv?

Det kan være svært at finde ud af, om guld eller sølv klæder én bedste. Det afhænger alt sammen af dine præferencer, men det er også vigtigt, hvordan du klæder dig. Hvis du f.eks. er mere formel og ønsker at opnå et klassisk look på kontoret med et elegant outfit, vil guldsmykker være bedre end sølvsmykker, fordi de anses for at være tidløse og klassiske. Begge muligheder giver værdi til dit outfit, men guldsmykker er dyrere og mere luksuriøse.

Dyrevelfærd

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark